MNEMORYA
Wybierz język
Zmień wygląd
Aplikacja webowa

Twoje dane

Usuń swoje konto Mnemorya.

Tutaj możesz złożyć wniosek o usunięcie konta i powiązanych danych. Do rozpoczęcia realizacji możesz wycofać wniosek w aplikacji.

Co zostanie usunięte

Twoje konto, treści edukacyjne, postępy i przesłane pliki zostaną trwale usunięte. Nie jest to tymczasowa dezaktywacja.

Co może pozostać

Dane wymagane ze względów prawnych, rozliczeniowych lub bezpieczeństwa mogą być przechowywane przez konieczny okres. Polityka prywatności opisuje te wyjątki.

Krok 1 z 2

Potwierdź, że konto należy do Ciebie.

Podaj adres e-mail konta Mnemorya. Nie utworzymy nowego konta ani nie ujawnimy, czy adres jest zarejestrowany.

Adres i jednorazowy kod służą wyłącznie do potwierdzenia tożsamości. JWT użytkownika pozostaje na serwerze, a sesja jest następnie zamykana.